18.06.2018.

Učinite više s Husqvarna baterijskim asortimanom

Baterijska serija Husqvarna strojeva sastoji se od strojeva koji su dizajnirani s fokusom na ergonomiju, što znači da su udobni i lagani za upotrebu i povećat će vašu produktivnost. Jedinstvena intuitivna tipkovnica olakšava pokretanje i zaustavljanje strojeva pritiskom na gumb, a gumb SavE maksimizira dužinu rada. Strojevi su snažni i vrlo svestrani. Također, Husqvarna baterijska serija dolazi s prednostima poput motora bez potrebe za održavanjem, niskom razinom buke, bez ispušnih dimova i s malom težinom. Evo nekih područja u kojima baterijski strojevi ispunjuju sav svoj potencijal.

Područja osljetljiva na buku
Ako odaberete jedan od naših baterijskih strojeva, radit ćete s do 15 dB (A) nižom razinom buke od kada koristite strojeve na benzinski pogon. Da biste to stavili u kontekst, smanjenje od 3dB (A) se vidi kao da je prepolovljena razinu buke. To znači da možete raditi nonstop, čak i u osjetljivim lokacijama kao što su stambeni prostori, blizine bolnica i javnih parkova.

Korištenje u zatvorenom prostoru
Baterijski strojevi znače potpuno uklanjanje troškova za kupnju benzina. Osim što ima prednost s financijske točke gledišta, nekorištenje benzina također znači da nema više ispušnih plinova. To otvara cijelo novo područje korištenja – u zatvorenom prostoru. Baterijska motorna pila izuzetno će dobro poslužiti mnogim tesarima, a također je pogodna za radnike u pilani kada se trupci zaglave u svojim strojevima. Čišćenje velikih unutarnjih prostora, kao što su arene, nikada nije bilo lakše, uz tihi rad Husqvarna puhača.

Mogu spasiti živote
Baterijski strojevi ne ovise o kisiku za rad. Ovo se pokazalo izvrsnim za vatrogasce, koji mogu koristiti motornu pilu za obaranje vratiju i drugih prepreka kako bi ljudi bili spašeni na mjestima gdje postoji velika koncentracjija dima.