30.08.2018.

Husqvarna zaštitna odjeća

Asortiman Husqvarna zaštitne odjeće i opreme dizajniran je s istim znanjima i pažnjom na detalje kao i njihovi strojevi.  Husqvarna proizvodi strojeve koje vi koristite i zna kako izraditi odjeću i opremu koja će vam pomoći da ih najbolje iskoristite.

Budite sigurni. Krećite se lakše.

Inspirirana najboljom atletskom odjećom, zaštitna odjeća Husqvarne dolazi s ugrađenom agilnošću i nizom značajki za poboljšanje udobnosti i performansi – sve bez ikakve kompromitirane sigurnosti.

Husqvarna zaštitna linija odjeće razvijena je zajedno uz profesionalce kako bi se prilagodili zadatku koji vam je pri ruci. Bilo da tražite laganu zaštitu ili vrhunsku sofisticiranost, Husqvarna odjeća je napravljena da bude udobna, lagana i sigurna.

Technical Extreme

Ako je vaš rad iznimno zahtjevan, naša kolekcija Technical Extreme savršena je za vas. Čini je radna odjeća za profesionalnu uporabu izrađena od snažnog materijala koji istodobno osigurava dobro prianjanje i udobnost. Zahvaljujući materijalu i zatvaračima otpornima na vodu prikladna je za zahtjevan rad kada su neophodne sigurnost i udobnost.

Technical

Serija Technical kolekcija je odjeće koja istodobnu pruža visoku zaštitu i osjećaj udobnosti dok radite. Osmišljena je da bude lagana, jaka i fleksibilna.

Functional

Naša kolekcija radne odjeće ‘Functional’ štiti i savršen je izbor za svakodnevni rad u šumi. Kolekcija ‘Functional’ izrađena je od postojanog materijala koji će izdržati sve napore zahtjevnog radnog dana kada je neophodna zaštita od motorne pile.

Classic

Serija ‘Classic’ kolekcija je cjenovno pristupačne i postojane zaštitne odjeće. Svi komadi odjeće osmišljeni su tako da ispunjavaju potrebne sigurnosne standardne i sadrže dodatne značajke zbog čega su oni savršeni izbor za korisnika motorne pile koji obavlja povremene no zahtjevne zadatke.

Kacige

Glava je jedan od najranjivih dijelova vašeg tijela. Zaštitite je kacigom marke Husqvarna. Nudimo veliki izbor kaciga koje sadrže zaštitu sluha i vizir kako bi vam istodobno pružile udobnost i zaštitu.

Čizme

Udobne radne čizme puno znače kada ste suočeni s cjelodnevnim radom. Nudimo vam sveobuhvatnu ponudu zaštitne obuće od visokokvalitetnih materijala. Sva naša obuća osmišljena je tako da pruža najveću moguću udobnost i stabilnost te ispunjava uvjete različitih vrsta zadataka na otvorenom.

Rukavice

Vrtlar, šumar ili stručnjak za arborikulturu? Neovisno o tome koji je zadatak pred vama, u našem asortimanu možete pronaći odgovarajuće rukavice izrađene od materijala koji osigurava najveću moguću udobnost.

Zaštita sluha

Udobna zaštita sluha potrebna je u bučnom okružju. Nudimo nekoliko verzija zaštite sluha s obloženim slušalicama, FM radijem, sa ili bez vizira.

Vizualna zaštita

Viziri ili naočale – postoji mnogo načina na koje možete zaštititi oči. Mi znamo što vam je potrebno i nudimo vam sveobuhvatan asortiman vizualne zaštite za sve moguće